Regístrate AQUÍ para recibir nuestro NEWSLETTER

Síguenos en:

Facebook Infonoticias Gandia, ahora pone ABC punto radio Gandia.
Twitter Infonoticias Gandia, ahora pone ABC punto radio Gandia.
Escúchanos en directo
Escuchar la emisión en directo

Deportes

Gandia

Tindrà lloc el proper dijous 14 de maig

La III Volta a Peu Espurna de Gandia contarà con més 500 corredors

Imagen

Marcos Estruch con Javier Arroyo y Javier García en la presentación.

12/05/2015 14:30

Redacción

0 Comentarios

Comparte esta noticia

Facebook

Google

Imprimir

Imprimir noticia

Marcos Estruch, director general d’Esports, Javier Arroyo, coordinador de la prova, y Javier García, representant de la Fundació Espurna, han presentat la III Volta a Peu Espurna, que tindrà lloc el proper dijous 14 de maig, a les 12 hores, i que recorrerà els principals carrers de la ciutat.

Javier Arroyo ha explicat que enguany s’ha superat el nombre de corredors inscrits, que són més de 500 provinents de 23 centres de les províncies de València i Alacant, i també ha volgut destacar la figura del “runner acompañante”, que es va implantar l’any passat.

Per al coordinador de la prova es tracta d’una cursa “plena de vida”, ja que el recorregut sol omplir-se de ciutadans que donen suport als corredors. Així mateix, xiquets de diverses escoles eixiran als carrers per a fer de públic.

Per la seua part, Garcia ha volgut destacar que el més important per als usuaris de la Fundació Espurna és la seua integració en la societat, ja siga en l’àmbit laboral o, com en este cas, esportiu.

La volta a peu començarà a les 12 hores, i el recorregut, de 1600m, és el següent: Plaça del Tirant, Carrer Major, Plaça Escoles Pies, Carrer Sant Francesc de Borja, Plaça Prado, Plaça Sant Josep, i Passeig de les Germanies. Les inscripcions són gratuïtes.

0 Comentarios
Titulo comentarios
 
 
domingo, 26 de junio de 2016

Buscador de contenidos

Buscador por población

tiempo Gandía

Encuesta
¿Le parece bien que Arturo Torró haya dejado todos sus cargos en el Partido Popular de Gandia?